Mataró Notícies

L'Open Popular d'Escalada triomfa el primer dia de Les Santes

L'Open Popular d'Escalada triomfa el primer dia de Les Santes

Sergi Ruiz

Parets, preses i magnesi són tres dels elements bàsics de l’escalada i de la jornada de Les Santes esportives d’aquest dimarts. Bulder Planet va organitzar per segon any l’Open Popular d’Escalada. Una activitat pensada per a totes les edats, però que va triomfar entre els més petits de la casa. Experimentats o no, els més menuts van provar durant el matí i primera hora de la tarda les diverses vies d’escalada que ofereixen les instal·lacions de Bulder Planet. Alguns anaven equipats com autèntics professionals, altres s’iniciaven en el món de l’escalada sota l’atenta mirada dels seus pares.

Una esport, l’escalada, que és molt complet. Tant a nivell físic com psicològic és una bona manera que els infants creixin sants i saludables. A més Jose Ramon Martínez, promotor de Bulder Planet recomana que els nens i nenes comencin a practicar l’escalada quan abans millor. El motiu?  A mesura que ens fem grans, perdem l’habilitat d’escalar si no la practiquem.

Aquesta és una de les últimes proves de Les Santes Esportives. La següent cita serà la Cursa Popular de Les Santes que tindrà lloc divendres a 2/4 de 10 del matí al Nou Parc Central.