Mataró Notícies

Marc Roig i Laura Pelegrí, vencedors de la 39ª Cursa Popular de Les Santes

Marc Roig i Laura Pelegrí, vencedors de la 39ª Cursa Popular de Les Santes

Sergi Ruiz

Marc Roig del Centre Atlètic Laietania, en categoria masculina i Laura Pelegrí dels Lluïsos en femenina han guanyat aquest matí la cursa popular de Les Santes. Roig ha completat els cinc quilòmetres en un temps de 17 minuts i 58 segons, mentre que Pelegrí ho ha fet en 21 minuts i 27 segons. Tant Marc Roig com Laura Pelegrí no és el primer cop que guanyen la Cursa. Roig és la segona vegada consecutiva que arriba primer; pel que fa a Pelegrí, és la quarta vegada que és la primera noia en creuar la meta. La clau, per a tots dos, és començar suau i anar pujant el ritme.

 Finalment, a la prova s’hi han inscrit 1563 persones que han sortit a 2/4 de 10 del matí del Nou Parc Central per realitzar el circuit que recórrer diversos punts de la ciutat. Entre ells diversos regidors. El  regidor d’educació Miquel Àngel Vadell i el cap del grup municipal d’ERC-Mes, Francesc Teixidó, participaven un any més de la cursa. A ells dos se’ls ha sumat per primer any el regidor d’esports, Josep Maria Font, i l’alcalde, David Bote. Tots dos han destacat la bona resposta de la ciutadania.

El tret de sortida de la cursa l’ha donat la marxadora olímpica Raquel Gonzàlez. De fet, l’atleta mataronina havia de prendre part de la cursa, però una lesió l’ha apartat. El fet de viure la cursa des de fora, per a Gonzàlez, ha estat una experiència curiosa.

La 39ª edició de la Cursa Popular de Les Santes és l’últim plat fort de Les Santes Esportives 2017. Les dues últimes jornades de l’Open Ciutat de Mataró de Billar posarà el punt i final al calendari esportiu de Les Santes d’enguany.