Mataró Notícies

Masriera: "Volem que el Quadis faci un bon paper a Europa"

Masriera: "Volem que el Quadis faci un bon paper a Europa"

Sergi Ruiz

El Quadis CN Mataró tornarà a competir a Europa la temporada vinent. Ho farà cinc temporades després de la seva última participació. Qui també jugarà a Europa serà la Sirena, que disputarà l’Eurolliga després d’haver-ne disputat la temporada passada la Final a 4. L’objectiu és el de poder fer créixer l’equip i l’entitat i fer-ho amb gent de la casa.

Arribar el més lluny possible. Aquest és l’objectiu que marca Joan Masriera, director esportiu del CN Mataró, pel retorn del Quadis CN Mataró a Europa. Divendres es feia oficial que el primer equip masculí de waterpolo del CN Mataró disputarà la temporada vinent l’Euro Cup, després de cinc temporades sense competir a nivell europeu. Els de Beto Fernàndez ho faran gràcies a haver assolit la quarta plaça de la competició estatal la temporada passada. Tot i no marcar-se un objectiu concret, Joan Masriera creu que l’equip tindrà l’ambició de fer un bon paper a Europa. Una competició que, a part de fer créixer l’entitat, també ha de servir per fer créixer els jugadors. A més, també ha de servir perquè els joves talents de la casa tinguin els estímuls suficients per no marxar del CN Mataró.

El poder competir amb gent de casa a l’alta competició és una de les màximes del CN Mataró. Una filosofia que es veu reflectit aquest estiu amb la política de fitxatges de La Sirena. Helena Lloret i Carla Graupera han tornat a casa després de diverses temporades fora. Uns fitxatges d’alt nivell que, segons Masriera, han estat possibles gràcies a l’estatus que ha adquirit l’equip dirigit per Florin Bonca gràcies als èxits dels últims anys. Uns fitxatges que, juntament amb Laura Vicente i Claudia Abad, han de servir per tenir el nivell suficient per tornar a lluitar per títols en totes les competicions. També a Europa, on LaSirena tornarà a disputar l’EuroLeague després d’arribar a la Final a 4 de la màxima competició europea.

El Quadis CN Mataró disputarà la primera ronda de l’Euro Cup a finals de setembre, mentre que La Sirena CN Mataró s’incorporarà a la segona ronda de l’Euro League a mitjans de gener.