Mataró Notícies

Mataró acull la sortida de la 3a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya

Mataró acull la sortida de la 3a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya

Anna Gual

El Camí de la Geganta serà aquest matí escenari de la sortida de la 3a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, una etapa que connectarà la capital del Maresma amb La Molina. Una prova que tornarà a portar a Mataró algunes de les principals figures del ciclisme mundial com Chris Froome, Alberto Contador, Alejandro Valverde o Mikel Landa. La sortida d’etapa es donarà a les 11 i 35 del matí i tot seguit, cinc minuts més tard, els ciclistes tornaran a passar pel punt de sortida en carrera llançada. Una sortida d'etapa que arrencarà des del Camí de la geganta, portant als ciclistes per Plaça Espanya, Passeig Carles Padrós, Avuinguda del Velòdrom, Carretera de Cirera, Plaça França, Via Europa, Plaça Granollers i Avinguda Puig i Cadafalch fins sortir de a la ciutat per la carretera d'Argentona rumb a la Molina. Mataró ja va veure passar la volta dilluns passat, en carrera llançada, en una primera etapa amb sortida des de Calella. Una competició d'ampli prestigi nacional i internacional, que ja fa uns anys que confia en Mataró per organitzar una sortida d'etapa. Escoltem el president de la Volta, Rubén Peris i el regidor d'esports a l'Ajuntament de Mataró, Josep Maria Font.

El fet de poder organitzar una sortida d'etapa també permet que la ciutat pugui viure aquesta Volta Ciclista a Catalunya amb més intensitat. Ahir a la tarda ja es va començar a veure activitat amb l'arribada dels quatre equips que s'han allotjat a la ciutat. Tres ho han fet a l'NH i un altre a l'Atenea, des d'on sortiran aquest mati amb tot l'equipament direcció al camí de la geganta, que es convertirà en el punt neuràlgic de la jornada.  Un autèntic reclam pels amants de l'esport i pels més petits. De fet, des del consistori mataroní es feia una crida a les escoles, perquè surtin al carrer per veure la sortida de primera mà.

La sortida de la 3a etapa de la volta a Mataró deixarà diverses afectacions al trànsit. Entre les 8.30 h i les 13 h el Camí de la Geganta quedarà tallat des del carrer dels Pirineus fins a l’avinguda del Corregiment de Mataró. També quedaran tallats al trànsit els carrers per on passarà la volta, tot i qu en aquest cas la circulació es restablirà a les 11.50h.Totes les afectacions al trànsit que es poden consultar al web mataro.cat, al 010, al servei de telegram o als canals de l'ajuntament de facebook i twitter se'n pot estar informats.