Mataró Notícies

Mataró acull la tercera jornada de la Lliga Catalana de Llagut

Mataró acull la tercera jornada de la Lliga Catalana de Llagut

Sergi Ruiz

Més de 500 vogadors es donaran cita aquest diumenge al matí a la Platja del Varador. Ho faran per disputar la tercera jornada de la Lliga Catalana de Llagut, que arriba a Mataró de la mà del Club de Rem Capgrossos. Una cita històrica, ja que serà la primera regata que els Capgrossos disputin a casa. Una competició que a més, s’emmarcarà dins Les Santes esportives 2017. Precisament, formar part del calendari esportiu de la Festa Major de Mataró enorgulleix als vogadors mataronins. Per celebrar, que la capital del Maresme acull la regata,  l’entitat estrenarà decoració del nou llagut que han adquirit aquest any.

Una competició que els Capgrossos esperen en candeletes des de fa setmanes. Poder competir a casa els motiva, però són conscients que també els afegeix una pressió extra per no fallar. Els objectius per aquesta regata són els d’arribar a finals A i intentar fer els millor resultats possible per mantenir  les primeres places que ocupen el sènior femení i els veterans masculí i femení a la classificació general.

La tercera jornada de la Lliga Catalana de Llagut arrencarà a les 9 del matí amb les proves cronometrades. A les 11 començaran les regates.