Mataró Notícies

Mataró acull l'inici del campionat nacional de clubs de cotxes teledirigits Mini Z

Mataró acull l'inici del campionat nacional de clubs de cotxes teledirigits Mini Z

Josep Maria Spà

Aquest cap de setmana ha començat un nou mundial de Formula 1. Més a prop, a Mataró, ha començat una altra competició sèries, el campionat nacional de clubs Miniz. Una competició de cotxes de radiocontrol que consta de 4 proves. La mida dels vehicles, els més petits del radicontrol, les dificultats de pilotar-lo, o les complicacions d'ajustar-lo segons el circuit on corren, fan que els seus pilots, i alhora mecànics, equiparin la competició a la Fórmula 1.

La competició celebrada a Mataró va començar divendres amb entrenaments lliures, va seguir dissabte amb les classificatòries i el diumenge es van disputar les finals. Finals on es va poder veutre el gran nivell dels participants. El local Pau Calvo va ser el primer classificat amb 640 punts, seguit del representant madrileny Francisco Peña, amb 613 i Carlos Mata també del Mataró amb 587. Aquesta és la classificació de les Mini Z series, unes sèries, però que tot just han començat.

El proper mes de maig les series viatjaran fins a Madrid, el setembre es disputaran a Navarra i finalitzaran el mes de novembre a valència amb el lliurement de premis.