Mataró Notícies

Mataró destina 140.000 euros per millorar les instal·lacions esportives

IHC

Mataró destina 140.000 euros per millorar les instal·lacions esportives

MataróNotícies.cat

L’Ajuntament de Mataró aprofita l’aturada esportiva d’estiu per millorar les instal·lacions referents al Palau d’Esports Josep Mora i altres punts esportius de Mataró. La momentània aturada esportiva permet a l’Ajuntament dur a terme obres per millorar les instal·lacions i accessibilitat a diferents zones esportives. En el Camp del Centenari es millorarà la instal·lació elèctrica, i en el Camp de Futbol de Pla d’en Boet es canvia la gespa i es construiran lavabos adaptats, com també passa al Palau d’Esports Josep Mora. Al Poliesportiu Eusebi Millán també s’estan adaptant els lavabos i millorant l’accessibilitat a la pista. Pel que fa a la Piscina Municipal, s’ampliaran i s’adaptaran els vestuaris.

La millora de les instal·lacions de les zones esportives mataronines no acaba aquí. L’Ajuntament té previst altres modificacions arreu de la ciutat, que superaran els prop de 140.000 euros. Precisament, Josep Maria Font, regidor d’esports, ens parla sobre les obres referents a les zones esportives.

El regidor d’esports també avança obres per l’any vinent, com ara el tartan de la pista d’atletisme. Des del Pla d’Inversions 2016 – 2019 no es menysté l’esport ni l’accessibilitat esportiva. Mataró continua treballant perquè tothom pugui accedir a l’esport, pugui gaudir-lo i pugui practicar-lo