Mataró Notícies

Ple de finals a Flix pels Capgrossos de Mataró

Ple de finals a Flix pels Capgrossos de Mataró

Sergi Ruiz

El Club de Rem Capgrossos de Mataró classifica tots els seus equips per una final a la segona jornada de la Lliga Catalana de Llagut. Una segona jornada disputada a Flix on els mataronins van haver de fer front al handicap de competir en riu, en comptes de mar oberta. Un escull que va només va permetre que el sènior femení arribés a una final A, en tercera posició a un segon de les segones classificades, el Cambrils. La satisfacció dels Capgrossos amb aquest resultat és gran ja que la temporada passada a Flix el sènior femení es va quedar a la final B. Ara, en una lliga amb molta competència, es troben en mig de la lluita pel podi.

El veterà masculí va acabar en primera posició de la final B (cinquens en el global de la jornada). Una mateixa posició que aconseguiria el veterà femení, que no va poder repetir la victòria assolida en la regata d’Arenys. Unes veteranes que van pagar una mala cronometrada, ja que després van ser capaces de marcar el tercer millor temps absolut de la regata. Qui va fer un pas endavant respecte la primera jornada va ser el sènior masculí. A Arenys, no van arribar a cap final; a Flix van acabar quarts de la final C. Una millora que ha d’ajudar a assolir l’objectiu de la temporada: entrar en una final B.

El Club de Rem Capgrossos de Mataró seran els amfitrions de la tercera cita del calendari de la Lliga Catalana de Llagut. Una jornada que tindrà lloc el 16 de juliol i que s’emmarcarà dins Les Santes Esportives.