Mataró Notícies

Pol Díaz, del Club Gimnàstic Mataró, disputa la Copa del Món de Gimnàstica Artística de Bakú.

Pol Díaz, del Club Gimnàstic Mataró, disputa la Copa del Món de Gimnàstica Artística de Bakú.

Anna Gual

El gimnasta mataroní Pol Diaz disputa aquests dies la copa del Món de Bakú. L’esportista del Club Gimnàstic Mataró, de tant sols 18 anys, s’estrena amb la selecció absoluta, competint en els aparells de terra, arcs i paral·leles. Aquest mateix dimecres el gimnasta va viatjar cap a la capital de l’Azerbaidjan on entre dijous i diumenge hi disputarà aquesta competició de la Copa del Món. El mataroní explicava a micròfons de Mataró Ràdio que tot i ser el seu debut en categoria absoluta arriba sense pressió i que l’objectiu és poder donar el millor d’ell mateix. En aquest sentit Díaz es mostra ambiciós i no descarta poder aspirar a classificar-se per a la final d’arcs, que és el seu millor aparell.

Una convocatòria que agafava per sorpresa el mataroní, que es troba actualment en el seu últim any de júnior, tot i ja estar competint a nivell absolut. En aquesta Copa del Món Diaz estarà acompanyat d’Andrés Martin i Rayderlay Zapata, aquest últim olímpic a Rio.

Una convocatòria que coincideix amb l’inici del cicle olímpic, amb Tòquio 2020 a l’horitzó. En aquest sentit el mataroní reconeix la importància d’aquesta convocatòria, sobretot pensant en la possibilitat de poder-se fer un lloc dins l’equip de cara el futur.

El gimnasta acaba de sortir d’una lesió a l’espatlla però es troba ja en plena forma. De cara al futur espera poder entrar en més competicions de Copa del Món i no descarta fins i tot el Campionat del Món.