Mataró Notícies

Primer aniversari del primer títol europeu de la Sirena Mataró

Primer aniversari del primer títol europeu de la Sirena Mataró

Sergi Ruiz

Aquest diumenge va fer un any que la Sirena Mataró aixecava la Copa LEN. El primer trofeu europeu de la secció de waterpolo del CN Mataró arribava el 16 d’abril del 2016 a la piscina del Sorrall, després de guanyar per la mínima (6 a 5) al conjunt grec del Vouliagmeni. Un partit molt disputat que no es decidiria fins els instants finals amb dos gols de Clara Cambray en superioritat decantava el matx per les mataronines. Un partit marcat també per la bona actuació sota pals de la portera de la Sirena Elisabeth Keeve. Una victòria que tancava una setmana de somni per les mataronines després d’haver-se proclamat campiones de la Copa de la Reina davant el Sabadell. Mirant enrere, el director esportiu del CN Mataró, Joan Masriera, recorda els dos dies de la Final a 4 de la Copa LEN com gairebé irrepetibles.

Un any després, la Sirena Mataró segueix fent història a Europa. Després d’aixecar la Copa LEN, el sènior femení de waterpolo del Centre es va marcar l’objectiu de superar la gesta. La classificació per la Final a 4 de l’Eurolliga certifica que, com a mínim, les mataronines seran el quart millor equip del continent europeu. Uns èxits esportius que Joan Masriera creu que són fonamentals pel futur del waterpolo a Mataró ja que pot incitar a les jugadores dels equips base del club a esforçar-se per aconseguir, amb els anys, competir amb el primer equip a l’elit del waterpolo.

La consecució de la Copa de la Reina i la Copa LEN ha fet que enguany la Nit de l’Esport mataroní d’enguany hagi reconegut la Sirena Mataró com el millor equip sènior. La Festa de l’Esport Català també va reconèixer la Sirena Mataró com a millor equip català del 2016.