Mataró Notícies

Un miler d'alumnes de Mataró celebren el Dia de l'Educació Física

Un miler d'alumnes de Mataró celebren el Dia de l'Educació Física

Josep Maria Spà

Un miler d'alumnes, d'una vintena d'escoles de Mataró, van participar ahir del Dia de l'Educació Física. La proposta sorgida de diversos professors de centres educatius de la capital del Maresme va contar amb la organització del consell esportiu del Maresme i la col·laboració de l'Ajuntament de Mataró. Una jornada on l'esport i els bons hàbits eren protagonistes. Tot i ser la primera edició els organitzadors ja han assegurat que s'ha de repetir.

L'activitat estava dividida en dues parts. La primera una classe d'educació física al Nou Parc Central per cada un dels grups participants i la segona una masterclass d'aeròbic a l'esplanada del parc vell, on es vacongregar un miler d'alumnes de 3er de primària de les 20 escoles que hi han pres part.

Unes activitats plenament adients dins el marc del "Pla català d'esport a l'escola" de la Secretaria General de l'Esport "Esport i el departament d'Ensenyament.

Les activitats del Consell Esportiu del Maresme seguiran omplint espais els propers dies. La setmana vinent es realitzarà una nova jornada de volei platja amb la presència de mig miler de participants, i de cara l'última setmana de maig el municipal del Centenari viurà la primera de les dues jornades de la Trobada poliesportiva que tant d'èxit van tenir el curs anterior.