Mataró Notícies

La samarreta de Les Santes 2017 bat un nou rècord de vendes

La samarreta de Les Santes 2017 bat un nou rècord de vendes

Betty Doñate

Les Santes van acabar la setmana passada però encara ens arriben dades del que ha suposat la celebració de la Festa Major de la ciutat. En aquesta edició de Les Santes s’ha establert un nou rècord de venda de les samarretes oficials de la festa, que enguany mostraven una versió adaptada del cartell dissenyat per Raúl Roncero. En total, s’han venut 6.136 samarretes, és a dir, un 2 % més que l’any passat, i un 4 % més que l’edició anterior, la del 2015.  Gairebé la meitat de les samarretes s’han comprat per internet i l’altra meitat,  a la botiga física. Les samarretes més demanades han estat les infantils. De fet, pràcticament totes les talles d’aquesta franja d’edat s’han esgotat en aquesta edició del 2017.

A més de les samarretes, també s’han venut per internet d’altres productes de Les Santes. En total, s’han han fet 1.293 comandes, és a dir un 6 % més que el 2016 i d’un 37% més que el 2015. Així, la botiga on-line ha venut més de 4.300 articles, entre samarretes, gots solidaris, bosses de Les Santes, mocadors i barrets de l’escapada i figures de la festa com és el cas del Drac, entre d’altres.

Aquest any la botiga oficial de Les Santes ha estrenat ubicació, ja que s’ha traslladat a Can Marfà Gènere de Punt del Museu de Mataró. L’establiment va obrir el 18 de juliol i la botiga on-line, una mica abans, el dia 6 .