Mataró Notícies

La Unió de Botiguers promou aquest dissabte una jornada de rebaixes al carrer

La Unió de Botiguers promou aquest dissabte una jornada de rebaixes al carrer

Cristina Salad

La Unió de Botiguers ha organitzat per aquest dissabte una jornada de rebaixes al carrer. Una activitat a la que s’han sumat molts dels comerços de centre ciutat que trauran els seus productes en estands de carrer. Precisament, la majoria dels carrers del centre de Mataró quedaran tallats al trànsit per facilitar el passeig dels consumidors i que les botigues s’instal•lin a cel obert. Segons Francina Bigorra, responsable d’activitats de la Unió de Botiguers, es tracta de vendre els estocs que encara queden als comerços i fer un remat final de les rebaixes.

A la jornada de rebaixes al carrer s’hi ha sumat altres comerços de la ciutat. Així, a més a més de les botigues de roba i calçat, altres com joieries, parament de la llar i botigues de mobles també sortiran per oferir els seus productes a millor preu. Tot plegat en una jornada festiva que portarà als carrers animació infantil i actuacions musicals.

Pel que fa a la temporada de rebaixes, que van començar fa gairebé un mes, Francina Bigorra destaca que no han estat el que s’esperava. Segons la responsable d’activitats de la Unió de Botiguers, els consumidors han comprat a les botigues però han optat per fer compres necessàries i estalviar-se capricis.