Mataró Notícies

L'Associació Cultural de Cerdanyola recita poemes en una nova edició de la nit de la poesia

L'Associació Cultural de Cerdanyola recita poemes en una nova edició de la nit de la poesia

Marc Rodriguez Sedano

L’Associació Cultural de Cerdanyola celebra una nova edició de la nit de la poesia. Una bona oportunitat per a què els participants del taller de poesia de l’associació recitin les seves composicions al públic assistent i també per homenatjar a un poeta consagrat. A més, aquest any comptaran amb l’acompanyament musical del guitarrista Rubén Bravo i la participació destacada de responsable del programa d’aquesta casa, Poesia en Viu, Maria José Robledo.

Els tretze alumnes del taller de poesia llegiran poemes de creació pròpia i després es recitaran d’altres d’un poeta consagrat, a tall d’homenatge. Com a novetat, en aquesta nova edició de la Nit de la poesia es projectaran fotografies i vídeos mentre es vagin recitant els poemes. Tot gràcies al nou escenari d’aquest any, perquè La nit de la poesia es farà, per primer cop, a la sala d’actes de l’Espai Gatassa.

La nit de la poesia se celebrarà divendres 21 d’abril a dos quarts de vuit de la tarda i l’entrada serà gratuïta per a tothom que hi vulgui assistir.