Mataró Notícies

L'Associació de Veïns de Peramàs-Esmandies celebra l'enderrocament de Can Civit

Enderrocament de Can Civit

L'Associació de Veïns de Peramàs-Esmandies celebra l'enderrocament de Can Civit

Clara Sanchez

L’Ajuntament enderroca l’edifici que va acollir la històrica botiga de pintures Can Civit al barri de Peramàs-Esmandies. L’Associació de Veïns del veral mataroní celebra aquesta actuació. Recordem que l’enderrocament es va acordar el setembre de l’any passat i que s’ha fet realitat gràcies a 125.000€ d’una subvenció de la Diputació. Un edifici que feia anys que estava en desús i que es situava a la cantonada de la Ronda O’Donnell amb el carrer Pompeu Fabra. Ara s’està tirant a terra l’edifici i es taparà la runa que quedi als soterranis que tenia aquest immoble.

L’associació de veïns de Peramàs-Esmandies ha reclamat històricament que aquest espai es converteixi en una zona verda. Mariona Batlle, membre de l'Associació Veïnal de Peramàs-Esmandies, explica que després de diverses reunions amb l’Ajuntament i una cinquantena dels veïns més propers a Can Civit, s’ha acordat que aquesta zona compti amb una petita zona enjardinada, bancs, una font i un racó de jocs per a nens i nenes.  

Tot i que estava previst poder inaugurar aquesta zona verda als voltants de la festa del barri de Peramàs-Esmandies, els terminis s’han endarrerit i s’espera que sigui el mes de setembre quan es doni per enllestit aquest nou espai.