Mataró Notícies

El TecnoCampus celebra el Dia Mundial de la Televisió

El TecnoCampus celebra el Dia Mundial de la Televisió

Eli Solsona

El dia 21 de novembre serà el Dia Mundial de la Televisió. Per aquest motiu, el TecnoCampus organitza demà, per quart any consecutiu, un seguit d’actes entorn al món de la televisió i el sector audiovisual. A diferència d’edicions anteriors, els actes d’enguany no se centraran en analitzar el futur de la televisió. En l’edició del Dia Mundial de la Televisió d’aquest 2016, les ponències se centraran en analitzar el present d’una televisió que evoluciona dia a dia gràcies a la revolució tecnològica i a la Generació Z. En parla Anna Tarragó, professora del Grau de Mitjans Audiovisuals del Tecnocampus.

La Generació Z és la dels joves nascuts entre el 1990 i el 2000. Una generació que ha crescut amb la tecnologia i que tria què, quan i com consumir continguts audiovisuals.

La jornada arrencarà demà a les 10 del matí amb una ponència a càrrec de l’actor i youtuber Bruno Oro. Tot seguit hi haurà dues taules rodones, la primera de caire més acadèmic anomenada “Nova televisió (Digital Media Forum”) i la segona formada per yotubers com Mel Dominguez (@focusings) i coneixedors de la Generació Z com Ernest Codina, creador del portal adolescents.cat

El Dia Mundial de la Televisió l’organtiza el Clúster Audiovisual de Catalunya, l’Associació GrausTIC i el TecnoCampus, en col•laboració amb el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, el Col•legi professional de l’Audiovisual de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, La Xarxa de Televisions Locals, m1tv, Grup Lavinia, Adolescents.cat i Clack.