Mataró Notícies

La venda del solar al Corte Inglés es materialitzarà a principis de 2012

La venda del solar al Corte Inglés es materialitzarà a principis de 2012

Eli Solsona

El Corte Inglés podria formalitzar la compra dels terrenys del carrer Biada a principis de 2012. Així ho ha explicat el president de l’IMPEM i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey. Ha concretat que, si no hi ha cap entrebanc, al gener o febrer es podrien vendre els terrenys al centre comercial, que ja ha presentat el projecte urbanístic i només està pendent de rebre la llicència comercial sol•licitada a la Generalitat. De fet, Rey ha aprofitat per agrair al govern català i també al director del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Josep Maria Recasens, la predisposició per desencallar i accelerar el procés. Recasens, per la seva banda, ha explicat que no trigaran “ni un dia més del necessari” per atorgar la llicència.

Fa aproximadament un mes i mig que el Corte Inglés va demanar la llicència a la Generalitat. Segons ha explicat Recasens, ara s’estan comprovant tots els informes preceptius necessaris per poder atorgar la llicència per obrir el centre comercial. El director del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya considera que la vinguda del Corte Inglés a Mataró és un repte i una gran oportunitat per consolidar la capitalitat de la ciutat. Una oportunitat que passa per saber vertebrar la locomotora amb el comerç existent.

El Corte Inglés està previst que es construeixi al solar situat al carrer Biada amb la Ronda Alfons XII. El centre comercial ocuparà una superfície aproximada de 23.000 metres quadrats.