Mataró Notícies

Salvador Milà repeteix com a número 7 a la llista electoral d'ICV-EUiA

Salvador Milà repeteix com a número 7 a la llista electoral d'ICV-EUiA

Eli Solsona

El diputat i exconseller mataroní Salvador Milà serà el número 7 a les llistes d’ICV-EUiA per les eleccions del 25 de novembre. Milà repeteix la mateixa posició que va ocupar el 2010 a la candidatura ecosocialista. Durant una roda de premsa, ha reivindicat el dret dels catalans a decidir el seu futur i ha insistit en la voluntat de treballar per aconseguir tirar endavant una consulta vinculant.

Per Milà, però, és imprescindible que la “realització nacional” vagi acompanyada de la “realització social i econòmica”. Una realització que, a parer seu, ha de passar pels drets socials que “CiU i PP estan retallant constantment”.

Salvador Milà ha fet aquestes declaracions durant el balanç de legislatura. L’ecosocialista ha sentenciat que ha estat la “legislatura de les retallades socials en educació, sanitat i habitatge protegit” i ha reivindicat la feina feta per ICV-EUiA durant aquest dos anys per intentar evitar aquestes tisorades. Milà també ha recordat que la pressió dels ecosocialistes va contribuir a aturar la construcció de la ronda de Mataró i la ronda del Maresme.

També van a les llistes d’ICV-EUiA per Barcelona Montse Giner de Montgat, Isabel Roig d’Arenys de Mar i Noe Ayguasenosa, presidenta d’ICV Mataró. Són, respectivament, els números 34, 58 i 65.