Mataró Notícies

Chacón (PSC): "Catalunya pot ser decisiva per evitar un govern del PP"

Chacón (PSC): "Catalunya pot ser decisiva per evitar un govern del PP"

Eli Solsona

Carme Chacon ha alertat des de Mataró que la dreta espanyola no ha apostat mai per Catalunya i que un exemple és el corredor Mediterrani, projecte que segons la candidata socialista, el PP ja ha insinuat que aturarà si arriba al poder. Per evitar-ho, la ministra de Defensa ha fet una crida a anar a les urnes el proper 20 de novembre ja que, segons considera, Catalunya pot ser decisiva per evitar un govern popular a Madrid.

En un acte celebrat en un Centre Cívic del Pla d’en Boet ple a vessar, l'actual Ministra de Defensa també ha dit que CiU i PP són el mateix a l’hora de pactar i a l’hora d’aplicar les retallades. En aquest sentit, Carme Chacon s’ha mostrat convençuda que els socialistes són els únics que volen sortir de la crisi i generar ocupació sense retallar drets socials.

En aquest míting de precampanya també hi ha intervingut el fins fa poques setmanes delegat del govern, Joan Rangel, ara candidat del Maresme al Congrés. Rangel ha alertat que la dreta només afavoreix els més rics i ha garantit que els socialistes seguiran vetllant per un repartiment equitatiu de la riquesa. Ha insistit en assegurar que la seva prioritat és treure Espanya de la crisi i la seva aposta per aconseguir-ho és donant suport a l’emprenedoria.

Tan Chacon com Rangel han volgut fer èmfasi en la inversió que Madrid ha fet a Catalunya durant les dues legislatures de José Luis Rodríguez Zapatero. Segons ha apuntat la candidata, Catalunya és a dia d’avui la comunitat on més s’està invertint en infrastructures. Rangel, al seu torn, ha destacat els 21 milions d’euros que el govern espanyol va destinar al TecnoCampus.