Mataró Notícies

Montserrat Candini (CiU): "El vot útil del 20-N s'ha de fer en clau catalana"

Montserrat Candini (CiU): "El vot útil del 20-N s'ha de fer en clau catalana"

Eli Solsona

La cap de llista al senat per CiU, Montserrat Candini, fa una crida al vot útil en clau catalana. L’actual senadora considera que Catalunya pateix dues crisis: la crisi global i la crisi del dèficit fiscal. Precisament per aquesta situació, que segons Candini no es repeteix en altres territoris, cal fer un vot útil el proper 20 de novembre.

La nacionalista considera que “Catalunya no podrà sortir de la crisi si no aconsegueix el pacte fiscal” i, el pacte fiscal, no es podrà aconseguir “si CiU no és un partit decisiu a Madrid”.

En el mateix sentit s’ha expressat Josep Sánchez Llibre, actual diputat i candidat al Congrés. El democristià alerta que sempre que a l’estat hi ha hagut una majoria absoluta, “han anat contra Catalunya”. Per això mateix, segons Sánchez Llibre, CiU ha de ser la primera força política a Catalunya: per tenir la força suficient per defensar els interessos dels catalans a Madrid.

Montserrat Candini i Josep Sánchez Llibre, els dos candidats del Maresme a les Corts Generals, han estat a Mataró aquest dissabte per donar el tret de sortida a la precampanya per a les eleccions del 20 de novembre.