Mataró Notícies

Coscubiela: "Les majories absolutes són perilloses, la del PP a Madrid n'és un exemple"

Coscubiela: "Les majories absolutes són perilloses, la del PP a Madrid n'és un exemple"

Eli Solsona

ICV-EUiA alerta del perill de les majories absolutes i demana reflexió als catalans a l’hora d’anar a votar. El diputat ecosocialista al Congrés dels Diputats, Joan Coscubiela, ha posat com a exemple durant un acte a Mataró l’obra de govern de Mariano Rajoy durant aquest primer any de legislatura. Ha sentenciat que és un “frau polític” perquè el PP està fent tot el contrari del que va prometre durant la campanya electoral. Coscubiela ha recordat que CiU ha donat suport a les polítiques del PP.

Coscubiela ha recordat també que ICV-EUiA ha estat durant aquesta última legislatura “la força de l’oposició a les retallades” i, ha afegit, es proposen com a repte ser la “força de l’alternativa” al Parlament. També ha retret a Artur Mas no haver-se presentat a aquestes eleccions “fent balanç de l’obra de govern”, sino “tirant pilotes fora”.

Aquest acte electoral d’ICV-EUiA ha tingut lloc aquest dimarts al Casal de la Gent Gran de Cerdanyola i ha estat presentat per la regidora ecosocialista d’Arenys de Mar i número 58 per Barcelona al Parlament, Isabel Roig.