Mataró Notícies

El PP confia en captar votants desencantats del PSC i votants no independentistes de CiU

El PP confia en captar votants desencantats del PSC i votants no independentistes de CiU

Eli Solsona

El popular Esteban González Pons considera que cal mobilitzar l’electorat perquè seran unes eleccions “decisives” perquè Artur Mas les ha plantejades com un plebiscit. En aquest sentit, confia que el PP captarà vots de socialistes desencantats i nacionalistes no independentistes. Així ho ha afirmat el responsable d'Estudis i Programes del PP durant un dinar a Mataró. González Pons considera que Alícia Sánchez Camacho concentrarà el vot de tots aquells “moderats” de CiU que no volen la independència i de tots els votants del PSC que no veuen clar el federalisme que propugna Pere Navarro.

González Pons també ha alertat a Artur Mas que una Catalunya independent seria una Catalunya “aïllada i arruïnada”. Tot i que ha reconegut que cal millorar el finançament de Catalunya, el dirigent popular té molt clar que “la radicalització no és bona per a ningú” i la independència tampoc perquè “Espanya i Catalunya es necessiten mútuament”.

El dirigent popular ha fet aquestes declaracions en el transcurs d’un dinar amb militants de la secció local del partit.