Mataró Notícies

El PSC posa el TecnoCampus com a exemple del model econòmic que volen impulsar

El PSC posa el TecnoCampus com a exemple del model econòmic que volen impulsar

Eli Solsona

El número 2 del PSC, Maurici Lucena, posa el TecnoCampus com a exemple del model econòmic basat en la innovació i el valor afegit que caldria impulsar a Catalunya per afavorir la reactivació econòmica. Durant un esmorzar amb una cinquantena d’empresaris celebrat al parc tecnològic del Rengle, Lucena ha acusat CiU d’haver “desatès” una part de la política econòmica durant aquests dos anys de legislatura i ha apostat per fusionar i reactivar institucions com l’Institut Català de Finances i Acció perquè siguin útils als emprenedors.

Lucena ha afirmat que el PSC no discuteix les polítiques d’austeritat, però sí la manera com s’han d’aplicar. En aquest sentit, el número 2 de Pere Navarro, considera que les retallades que ha aplicat Artur Mas han perjudicat els qui pitjor ho estan passant per la crisi econòmica, i ha beneficiat els més rics, amb l’eliminació de l’impost de successions per a les grans fortunes.

En aquest esmorzar amb empresaris també hi ha intervingut Alícia Romero, número 14 per Barcelona del PSC i expresidenta del TecnoCampus Mataró-Maresme.