Mataró Notícies

Els sindicats lluitaran per seguir al Comitè d'Empresa de Mataró Bus

Els sindicats lluitaran per seguir al Comitè d'Empresa de Mataró Bus

Betty Doñate

Els sindicats que representen el Comitè d’Empresa de Mataró Bus, CCOO, la UGT i la CGT, volen impugnar la votació de l’assemblea d’ahir en què la majoria dels treballadors va decidir la revocació de l’organisme. Segons els sindicats, l’assemblea va ser totalment il·legal, ja que havia d’estar presidida pel comitè, s’havien de separar els col·legis electorals i s’hauria d’haver de fet sense la presència de la direcció de l’empresa. És més, asseguren que la direcció de Mataró Bus volia impedir l’entrada dels sindicats i que per això ells van haver d’avisar a la Policia Local i als Mossos d’Esquadra.

El líder comarcal de la UGT, Lluís Torrents, ha assegurat en declaracions a Mataró Ràdio que la revocació del Comitè d’Empresa és "una maniobra" de la direcció de Mataró Bus, que a més a més és "nul·la", ja que van votar inspectors o treballadors amb contracte temporal i no tenen dret a fer-ho.

De moment, el Comitè d’Empresa es queda en funcions, però impugnarà la decisió de l’assemblea, que ha de portar el resultat de la votació a la Generalitat. El que no canviarà és la seva lluita perquè la direcció de Mataró Bus readmeti José Antonio Lara, extreballador afiliat a CCOO.