Mataró Notícies

Mataró ja prepara el proper curs sabent que podrà comptar amb 57 línies de P3

Mataró ja prepara el proper curs sabent que podrà comptar amb 57 línies de P3

Anna Gual

La reunió mantinguda dimecres entre l'alcalde de Mataró David Bote, el regidor d'educació Miquel Àngel Vadell i el Director General de Centres Públic Lluís Baulenas, confirma que Mataró mantindrà les dues línies de P3 de l'Antonio Machado i del Tomàs i Viñas, alhora que podrà obrir-ne una segona a l'Angeleta Ferrer. Així ho feia públic Serveis Territorials, dimarts, en un breu comunicat a la premsa, donant a entendre que Mataró mantindria la mateixa oferta amb la que sortia a la preinscripció i així ho explicava Lluís Baulenas a alcalde i regidor en una reunió mantinguda el dia següent. Amb aquesta confirmació doncs, la ciutat posa fi al conflicte sorgit entre Serveis Territorials i el consistori en bloc, juntament amb la comunitat educativa, al voltant de la oferta de P3 de cara al proper curs. Així ho explicava Miquel Àngel Vadell, regidor d'Educació en l'acte convocat per la FAPAC (Federació d'Associacions de Pares i Alumnes de Catalunya) i el PEM per explicar l'escenari educatiu de Mataró de cara el curs vinent, 2017-18. Un escenari, que a P3 deixarà finalment una línia més respcte les 56 amb les que s'havia partit durant la preinscripció

Un acte, convocat inicialment per planificar accions de protesta contra la intenció inicial del Departament d'Ensenyament en relació al tancament de línies de P3 a la ciutat. Després que la situació donés un gir aquesta mateixa setmana però, l'acte va acabar servint per explicar com queda definida la planificació i per posar a debat alguns dels grans projectes de futur, com l'escola-institut projectada al barri de Cerdanyola pel curs 2018-19.

La trobada va tenir lloc ahir al vespre a la seu del MEM (Moviment Educatiu del Maresme), al Casal de les Esmandies. Hi van assistir també representats de les diferents escoles i AMPES de la ciutat, així com membres de diferents associacions representants de la comunitat educativa.