Mataró Notícies

Alícia Romero, número 14 a la llista del PSC

Alícia Romero, número 14 a la llista del PSC

Eli Solsona

L’exregidora del PSC de Mataró, Alícia Romero, és la número 14 a la llista dels socialistes per a les eleccions al Parlament del 25 de novembre. El PSC ha celebrat aquest diumenge el Consell Nacional per aprovar les candidatures del partit.

Romero, que substitueix Consol Prados a les llistes, considera que és precisament la feina feta per la seva antecessora un dels motius que han permès que ara ella ocupi el número 14, per davant d’altres noms com per exemple Laia Bonet (és el 15) o l’exconsellera Caterina Mieras (és el 20). La mataronina també afegeix estar “satisfeta per la comarca” perquè, si no hi ha cap daltabaix, “seguirà tenint al parlament un representant del PSC per defensar els seus interessos”.

Romero, que torna a la política un any i mig després d’haver plegat de l’ajuntament de Mataró, admet que el PSC està passant per un moment difícil i considera que la campanya s’ha de centrar en dos eixos: l’eix social i econòmic, i l’eix nacional. D’altra banda, i sobre un eventual retorn a la política mataronina, Romero sentencia que no està “fent cap pas per tornar, ni per arribar a l’alcaldia ni enlloc” i que ara el seu compromís és "treballar per Mataró i pel Maresme" des del seu futur escó al Parlament.

La llista del PSC l’encapçala Pere Navarro, seguit de l’economista Maurici Lucena (havia estat assessor de l’expresident José Montilla a les eleccions del 2010). La número 3 per Barcelona és l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón.