Mataró Notícies

Alícia Romero, nova gerent de Premià de Mar

Alícia Romero, nova gerent de Premià de Mar

Eli Solsona

L’exregidora del PSC de Mataró, Alícia Romero, nova gerent de l’ajuntament de Premià de Mar presidit pel nacionalista Miquel Buch, també president de l’Associació Catalana de Municipis. El fitxatge de Romero és una de les primeres visualitzacions del pacte signat fa poques setmanes entre CiU i PSC a Premià de Mar.

Romero és llicenciada en Dret, té un postgrau en dret local i urbanístic i és màster en direcció pública per ESADE. Amb aquest nou càrrec, torna al Maresme després d’un any treballant a GlobalLleida, etapa en què ha combinat aquesta tasca amb col•laboracions en docència a centres com ESADE, la UPC o ELISAVA, i en consultoria en estratègia i comunicació.

Alícia Romero, nascuda el 1976, va ser regidora de l’ajuntament de Mataró entre 1999 i 2011. Va ser la titular de Promoció Econòmica i presidenta del TecnoCampus Mataró-Maresme i, prèviament, havia portat altres regidories com Esports, Dona i Presidència.

Al seu bloc personal, l’exregidora de promoció econòmica de Mataró agraeix la confiança a Miquel Buch i es compromet a “treballar per garantir el creixement i el benestar de cara al futur”.