Mataró Notícies

Ampliat el termini per investigar presumptes irregularitats en la gestió del Sorrall

Ampliat el termini per investigar presumptes irregularitats en la gestió del Sorrall

MataróNotícies.cat

El Ple amplia el termini perquè la comissió que investiga les presumptes irregularitats en la gestió de la zona esportiva El Sorrall segueixi treballant mig any més. La comissió es va constituir a finals de l’any passat i a finals d’aquest mes de juliol estava previst que acabés la data màxima per elevar les conclusions al Ple. Al llarg d’aquests sis mesos, però, no s’ha aconseguit extreure les conclusions previstes. La Comissió Especial del Sorrall està presidida pel regidor de Ciutadans Juan Carlos Ferrando.

Els representants de l’oposició que formen part de la comissió van lamentar que el president d’aquest organisme no estigui treballant amb la diligència i eficiència esperades.

El president de la Comissió que  investiga les presumptes irregularitats en la gestió de la zona esportiva El Sorrall, Juan Carlos Ferrando, es va defensar de les crítiques assegurant que tots volen arribar a les conclusions encara que cada un dels partits tingui la seva visió i va lamentar que els grups de l’oposició aprofitessin el ple per “tirar-se els plats pel cap”. De la seva banda, el regidor popular Jose Manuel Calzada va afirmar que res del que va sortir al Ple és nou perquè ja se li va comunicar a la comissió i va assegurar que les discrepàncies no depenen dels colors polítics sinó de la manera de treballar que en aquest cas ha seguit Ciutadans.

Recordem que en aquest mateix Ple de juliol també es va allargar el termini que tenia la comissió d’investigació del sobre cost de l’edifici del Rengle.