Mataró Notícies

Camats (ICV-EUiA): "El Govern està esgotat"

Camats (ICV-EUiA): "El Govern està esgotat"

Eli Solsona

Dolors Camats considera que el Govern de la Generalitat està “esgotat” només 100 dies després d’haver començat a caminar. La portaveu d'ICV-EUiA al Parlament ha fet aquestes declaracions a Mataró coincidint amb els 100 dies de govern d’Artur Mas. Camats considera que l’executiu no ha estat contundent ni amb l’eix nacional perquè sota el seu parer “a Madrid s’ha trobat un govern hostil però Mas ha titubejat molt”; ni amb la lluita contra la corrupció, ni tampoc en l’impuls de polítiques socials. Per la líder ecosocialista, el Govern “predica un gir en les polítiques socials però segueix aplicant unes polítiques d'austeritat marcades per les retallades”.

La portaveu d’ICV-EUiA al Parlament ha estat a Mataró per presentar la seva candidatura a copresidir el partit juntament amb Joan Herrera. Per Dolors Camats, però, la feminització de la formació va “molt més enllà d’aquest colideratge”. Considera que la copresidència “no és només un element de gènere, sinó un element per prendre millors decisions en el sí de la formació” i, per tant, “per representar millor la ciutadania, cal lideratges compartits” perquè comporten més debat.

Camats ha participat al Plenari comarcal d’ICV, en el transcurs del qual s’han escollit els 9 representants d’ICV de Mataró a l’Assemblea Nacional del partit que se celebrarà els propers 19, 20 i 21 d’abril.

Etiquetes: