Mataró Notícies

Ciutadans critica el govern municipal, però li seguirà donant suport

Ciutadans critica el govern municipal, però li seguirà donant suport

Marc Rodriguez Sedano

Ciutadans creu que el govern de Mataró no ho ha pogut fer pitjor després de dos anys de mandat. Així de contundent s’ha mostrat el líder taronja al consistori, Juan Carlos Ferrando, durant l’entrevista de balanç de mig mandat. De fet, assegura que a la coalició del PSC i Convergència li han faltat projectes i que, de moment, no s’ha marcat cap objectiu. Ferrando creu que a la ciutat li fan falta apostes decidides i afirma que el govern hauria de començar a posar fil a l’agulla en qüestions de diferents àmbits que tenen sobre la taula per fer créixer la ciutat i que, a dia d’avui, encara estan en espera. El líder de ciutadans ha afegit que Mataró és una de les ciutats catalanes amb pitjors índex, i espera que la situació es pugui revertir amb propostes concretes.

Ciutadans es cautelós de cara al futur, però es mostra optimista i no dóna per perdut el mandat actual. Ferrando afirma que en els propers dos anys continuaran fent una oposició constructiva, amb l’objectiu d’ajudar al govern en tot el que calgui. Els taronges creuen que la situació de la ciutat no es revertirà en dos anys, ni potser en vuit, però asseguren que cal començar a millorar-la en algun moment.

Pel que fa al balanç propi de partit, que forma part de l’Ajuntament des del 2015 amb 3 regidors, Ferrando assegura que han aconseguit representar a part de la societat que no se sentia defensada. Això sí, des de Ciutadans han volgut deixar constància que Mataró sempre serà la seva prioritat i és per això que mai han tingut problemes, diuen, per pactar amb altres formacions d’ideologies distants, amb l’únic objectiu d’aconseguir millores.