Mataró Notícies

David Bote: "Vull que el pacte de govern arribi fins a final de mandat"

David Bote: "Vull que el pacte de govern arribi fins a final de mandat"

MataróNotícies.cat

David Bote fa una aferrissada defensa del pacte de govern durant l’acte de mig mandat organitzat pel Partit Socialista. En el parlament que va fer ahir al vespre al Casal de la Nova Aliança, l’alcalde va mostrar satisfacció per la feina feta i per l’acord de govern signat el 2015 amb Convergència i Unió. Un pacte del que ha dit ha estat bo per portar la ciutat cap el futur. Bote desitja acabar el mandat al costat de CiU i poder continuar treballant plegats per continuar complint amb els reptes marcats. Per David Bote l’executiu que formen PSC i CiU és “l’únic camí que pot donar un govern de progrés que treballi per l’interès general i la justícia social” a la ciutat.

La sala d’actes del Casal Aliança es va omplir de militants socialistes que van voler acompanyar David Bote. Un acte en el que també es van deixar veure la resta de regidors socialistes que formen part del govern i en el que també va intervenir Joan Vinzo, regidor de Gent Gran, Salut i Consum. Un acte que en paraules de l’alcalde pretenia ser senzill però intens amb el que refermar el compromís dels socialistes amb Mataró. En aquest sentit, Bote va afirmar que “tenen ganes de continuar canviant Mataró”, lluitant per aportar solucions. Això fa la diferència, ha dit David Bote, amb els que utilitzen qualsevol argument per atacar sense aportar solucions.

Bote també va concloure que la família per la que ha de vetllar és la ciutadania de Mataró i que malgrat les complicacions personals que li pot comportar, no es pensa “deixar influir ni per familiars ni per amics”.