Mataró Notícies

De Dòria serà destituït per haver fet un pont en el subministrament d'aigua a casa seva

De Dòria serà destituït per haver fet un pont en el subministrament d'aigua a casa seva

Eli Solsona

L’ajuntament troba una irregularitat en el subministrament d’aigua d’una finca del president d’Aigües de Mataró, Xavier de Dòria. La Junta General de la companyia municipal es reunirà demà per destituir-lo i nomenar nou president. També està previst aprovar el cessament de Xavier de Dòria com a membre del consell d’administració d’AMSA i nomenar un substitut. El regidor de promoció econòmica i vicepresident d’AMSA, Miquel Rey, insisteix en afirmar que l’informe conclou que De Dòria ha comès una irregularitat perquè enlloc de tres comptadors només en tenia un, però en cap cas ha comès un frau, ja que tota l’aigua subministrada s’havia facturat.

L’expedient informatiu explica que de Dòria hauria fet el que popularment es coneix com un pont per fer arribar l’aigua des de casa seva fins a un local situat al costat de l’entrada de l’immoble, que és del mateix Xavier De Dòria i no té cap tipus d’activitat comercial, i a una altra aixeta situada en un petit espai situat al soterrani. La irregularitat, segons l’informen, consisteix en el fet que, d’acord al reglament de regulació del servei d’abastament d’aigua, “el subministrament de l’habitatge no pot donar servei a altres locals o dependències independents encara que siguin del mateix propietari”.

El cas va ser denunciat per UGT, CCOO i la Federació d’Associacions de Veïns a principis de la setmana passada. Arran de la publicació d’aquesta informació, l’ajuntament va obrir l’expedient informatiu. 

La junta general de la companyia d'Aigües es reunirà demà a les 18.45.