Mataró Notícies

El PP de Mataró reclama a la ministra de foment millores a la línia 1 de Rodalies

El PP de Mataró reclama a la ministra de foment millores a la línia 1 de Rodalies

Eli Solsona

Regidors del PP de Mataró reclamen a la ministra de Fomento, Ana Pastor, millores en el servei de la línia 1 de Rodalies. El portaveu del PP, José Manuel López, i el regidor Marcos Fernández, han aprofitat la celebració del 17è Congrés del PP per reunir-se amb Pastor i reclamar-li aquestes millores. Unes millores que passarien per més freqüència de pas, la prolongació de la línia 1 fins a l’aeroport, i una millora de la seguretat dels viatgers.

Els representants del PP han fet arribar aquestes peticions a la ministra dies després que un comboi s’encastés contra el final de la via a l’estació de Mataró provocant 10 ferits. Tot sembla apuntar que l’accident va ser provocat per un error humà, però va tornar a posar de manifest una necessària millora de la seguretat. Segons López, la receptivitat de la ministra ha estat “excel•lent” i ha mostrat la voluntat de contribuir des del govern espanyol a la millora del servei. Tot i això, Pastor ha recordat que les competències de Rodalies són compartides amb la Generalitat.

El passat 13 de febrer, durant una visita a Barcelona, Ana Pastor va anunciar que el Ministeri de Foment posaria en marxa un pla de formació per als treballadors de Rodalies Renfe per evitar errades humanes com la de l’accident de Mataró.
 

Etiquetes: