Mataró Notícies

El PP reclama l'actuació de l'ajuntament per aturar els sorolls nocturns

El PP reclama l'actuació de l'ajuntament per aturar els sorolls nocturns

MataróNotícies.cat

El grup municipal del Partit Popular reclama que l’Ajuntament actuï per aturar els sorolls que es produeixen de nit en diversos punts de la ciutat, una demanda que els populars portaran al Ple del mes de juliol. Segons Jose Manuel López, portaveu del PP al consistori mataroní, els sorolls solen créixer durant les vacances escolars. Un problema que, segons López, afecta sobretot els veïns de les places i parcs de Rocafonda, Cerdanyola i El Palau. Per intentar solucionar la problemàtica, el grup municipal del PP, insta al consistori a posar en marxa d’un Pla de xoc integral que contempli aspectes urbanístics i de civisme. A més, reclama que la Policia Local atengui les demandes dels veïns i faci complir als parcs i les places l’ordenança de Civisme tal i com es fa amb bars i restaurants sorollosos.

Entre els orígens del soroll, els veïns de Rocafonda, Cerdanyola i El Palau asseguren que hi ha el “botellón” als parcs i els jocs amb pilotes a altes hores de la matinada en places envoltades d’edificis.

Pintades a la seu del PP de Mataró

La seu del Partit Popular de Mataró es despertava aquest dilluns amb unes pintades a la seva entrada signades per Arran, l’organització d’esquerres independentistes. El president del Partit Popular de Mataró, Jose Manuel López, explica que les pintades estaven relacionades amb la detenció de tres membres d’Arran aquest cap de setmana a Barcelona. Als tres detinguts se’ls acusa d’un delicte de danys per l’intent d’ocupació de la seu del Partit Popular de la capital catalana el passat mes de març, quan el d d’esquerres indepdentistes van iniciar la campanya a favor del referèndum. López ha condemnat els fets i els ha titllat més propis d’un “règim dictatorial”.

“Si ens toquen a una ens toquen a totes” i “Les joves defensem el referèndum” és el que es podia llegir en les dues pintades signades per Arran a la seu del PP de Mataró.