Mataró Notícies

El tiet de l'alcalde ha intercedit per l'obertura dels macroprostíbuls

El tiet de l'alcalde ha intercedit per l'obertura dels macroprostíbuls

Clara Sanchez

L’alcalde, David Bote, ha reconegut que el seu tiet ha intercedit per l’obertura dels dos macroprostíbuls que es volen obrir a Mataró. Bote va presentar una declaració al secretari de l’ajuntament explicant que el seu oncle amb les inicials B.P.S té interessos en aquest negoci, tot i que aclareix que desconeix l’abast de la seva implicació. En aquest sentit afegeix que es tracta dels interessos particulars dels seu tiet, que no comparteix ni l’afecten i deplora. David Bote afirma en aquest document  que aquesta situació no afectarà de cap de les maneres en la seva voluntat de treballar per impedir la instal·lació dels macroprostíbuls a la ciutat.

David Bote assenyala que per principis morals i polítics està en contra de la prostitució i que es tracta d’un negoci que no convé a la ciutat. 

Recordem que a finals del mes de maig, una sentència del Tribunal Suprem va ratificar el veredicte emès el 2015 pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que anul·lava part de l’ordenança que impedia l’obertura de dos macro prostíbuls al polígon de les Hortes de Mataró. L’ordenança municipal del 2012 es va crear per impedir que l’empresari promotor dels prostíbuls obrís aquest gran complex de la prostitució de més de 2.000 metres quadrats i unes 80 habitacions.

Suport a les xarxes socials

El primer tinent d’alcalde i regidor de Convergència i Unió, Quim Fernández, i el cap del grup municipal del PP, Jose Manuel López, han fet aquesta tarda un twit de suport a l’alcalde. Fernández ha escrit: “Sempre he dit que en política no s’hi val tot per això rebutjo empastifar per empastifar i faig costat @DBotePaz”. Una piulada que al mateix temps ha estat retwitejada per l’ex regidor socialista Ramon Bassas. El popular Jose Manuel López ha expressat: “Ánimos y fuerza alcalde,en política no todo vale ”.