Mataró Notícies

Esteve Martínez: "Les desavinences del govern impedeixen desenvolupar temes vitals de ciutat"

Esteve Martínez: "Les desavinences del govern impedeixen desenvolupar temes vitals de ciutat"

Clara Sanchez

ICV-EUiA assegura que les desavinences del “matrimoni contra natura” format per PSC i CiU estan impedint desenvolupar temes vitals de ciutat. Així ho ha assegurat el regidor ecosocialista Esteve Martínez durant l’entrevista de balanç de mig mandat, la darrera del cicle que hem fet conjuntament Mataró ràdio i M1tv. Segons Martínez, les diferències van a més i això està paralitzant que es tirin endavant qüestions tan importants com el pla de convivència, el d’habitatge i el de mobilitat.

D’altra banda, i pel que fa a la recuperació econòmica de la ciutat, l’ecosocialista Esteve Martínez, assegura que no s’hi val esperar a que el Corte Inglés salvi la situació. Per això assegura que cal iniciativa per potenciar el pla local de comerç que servirà també, si arriba el Corte Inglés o s’amplia Mataró Parc per comptar amb un comerç de proximitat competitiu.

Martínez també es mostra preocupat per l’estat del matrimoni en l’escenari post referèndum. Poden recuperar l’entrevista completa al web i al facebook de mataroradio.cat i m1tv.cat.