Mataró Notícies

Esteve Terradas substituirà Dani Fernández com a secretari d'organització del PSC

Esteve Terradas substituirà Dani Fernández com a secretari d'organització del PSC

Eli Solsona

L’exregidor del PSC, Esteve Terradas, substituirà temporalment Dani Fernández com a secretari d’organització de la formació. Fernández ha estat rellevat del seu càrrec després d’haver estat imputat per la seva vinculació amb el cas Mercuri. El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha anunciat aquest migdia que el qui va ser regidor a l’ajuntament de Mataró entre 1983 i 2008 serà qui assumeixi “provisionalment” les funcions de Dani Fernández dins del partit.

Navarro proposarà Terradas perquè exerceixi com a secretari d’organització del PSC de manera provisional, mentre duri el procés contra Daniel Fernández. El líder dels socialistes catalans ha defensat la innocència de Fernández i ha reclamat celeritat a la justícia. En preguntar-li per què Fernández no deixa l'acta de diputat però si els seus càrrecs orgànics al partit, Navarro ha argumentat que cal un pacte entre tots els partits per establir en quin punt els imputats han de deixar el seu càrrec públic.

Esteve Terradas, nascut a Mataró, té 53 anys i és militant del PSC des de la seva fundació. Actualment és el president del PSC de Mataró i secretari de formació dels socialistes catalans. Al llarg dels 25 anys que ha estat regidor de l’ajuntament ha estat responsable de les carteres de Joventut, Esports, Serveis Municipals i Presidència. Entre d’altres, Esteve Terradas també ha estat diputat de Joventut i Turisme de la Diputació de Barcelona.
 

Etiquetes: