Mataró Notícies

Estudien alternatives a la Ronda de Mataró per agilitzar el trànsit al nord de la ciutat

Estudien alternatives a la Ronda de Mataró per agilitzar el trànsit al nord de la ciutat

Eli Solsona

L’ajuntament i la Generalitat estudien fer actuacions alternatives a la construcció dels laterals de l’autopista per descongestionar la sortida de Mataró Oest. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ho ha explicat durant una visita a Mataró. Ha argumentat que es treballa conjuntament amb el consistori per trobar altres solucions més econòmiques i que permetin agilitzar el trànsit. L’alcalde, Joan Mora, ha explicat que ja s’han fet dibuixos i estudis sobre possibles “microactuacions” que garanteixin més fluïdesa.

D’altra banda, Recoder també ha explicat que s’està treballant conjuntament amb els municipis de la comarca per trobar solucions definitives al problema de les platges per evitar haver de fer regeneracions de sorra cada any. El conseller ha explicat que “s’ha de pensar en futur” i per això cal trobar “no mesures puntuals, sino definitives”.

Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions durant una visita al Port de Mataró, on ha reconegut que no hi ha calendari per iniciar les obres d’ampliació de les instal•lacions.