Mataró Notícies

Josep Maria Font, nou president d'UDC a Mataró en substitució d'Adriana Martínez

Josep Maria Font, nou president d'UDC a Mataró en substitució d'Adriana Martínez

Eli Solsona

Unió Democràtica de Mataró renova la seva executiva i nomena Josep Maria Font com a nou president local. Font substitueix Adriana Martínez, que havia estat la màxima responsable del partit a Mataró durant els últims quatre anys i que ara seguirà com a vocal. El nou president local es marca com a objectius seguir consolidant el partit i ampliar-lo i arrelar-lo en els barris on Unió hi té menys presència. La nova executiva també es proposa seguir participant de la vida activa de la ciutat, enfortir relacions amb Convergència i seguir treballant per Mataró des del govern.

Els exregidors Marcel Martínez i Jordi Fàbregas són, respectivament, el vicepresident i el secretari de la formació. La regidora Olga Ortiz, vocal de la nova junta, serà també la representant del Comitè Executiu Local a l’Assemblea Comarcal del Maresme d’Unió. El regidor Pere Galbany també és vocal, igual que altres noms com Àlex Vergés, Ramon Llibre o Pedro Juan Gonzàlez.

L’executiva local s’ha renovat la junta abans del Congrés d’Unió Democràtica de Catalunya que es celebrarà a Sitges els dies 12 i 13 de maig.
 

Etiquetes: