Mataró Notícies

Juli Cuéllar: "El bipartidisme imperant a l'Ajuntament impedeix que la ciutat avanci"

Juli Cuéllar: "El bipartidisme imperant a l'Ajuntament impedeix que la ciutat avanci"

Cristina Salad

«El bipartidisme imperant a l'Ajuntament de Mataró impedeix que la ciutat avanci, malgrat la pluralitat de forces polítiques que formen el consistori». Així de contundent ha estat Juli Cuéllar, cap del grup municipal de la CUP, durant l'entrevista de balanç de mig mandat que realitzem conjuntament Mataró Ràdio i M1tv. El líder del partit independentista considera que a Mataró «manen els mateixos de sempre» en referència a PSC i CiU. Un paper , el de governant, que s'ha fet més palès durant aquest mandat a través del pacte de govern que van signar ambdós partits després de les municipals de 2015. En aquest sentit, diu Cuéllar que la sociovergència està impedint que el mandat sigui operatiu. Especialment en el moment actual amb el procés independentista en marxa.

Precisament sobre els mesos per davant i sobre el repte independentista, Cuéllar apunta que el principal repte és que la ciutadania pugui votar i expressi si vol o no la independència de Catalunya. Un referèndum que diu es celebrarà «de totes totes» i pel qual la Candidatura d'Unitat Popular, la CUP, deferensarà el sí, per sortir d'un estat en el que considera no hi ha futur.

Poden recuperar l'entrevista completa amb Juli Cuéllar, cap del grup municipal de la CUP a Mataróràdio.cat i a M1tv.cat.
Demà continua el cicle d'entrevistes de balanç de mig mandat. Cristina Salad conversa amb la regidora de Plataforma per Catalunya, Mònica Lora. Serà a 2/4 de 3 de la tarda. Després de l'informatiu migdia.