Mataró Notícies

L’alcalde David Bote nega que el pacte de govern hagi perillat en algun moment

L’alcalde David Bote nega que el pacte de govern hagi perillat en algun moment

Cristina Salad

L’alcalde David Bote nega que el pacte de govern a l’Ajuntament de Mataró hagi perillat en algun moment. Ho ha dit a l’entrevista de balanç de mig mandat que hem fet conjuntament els mitjans públics de la ciutat, Mataró Ràdio i M1tv. En el transcurs de la mateixa, Bote ha negat que la sociovergència que governa la capital del Maresme des del 13 de juny de 2015 hagi patit esquerdes per la polèmica generada per les paraules de Núria Calpe a propòsit de la gestió de PUMSA. En tot cas, l’alcalde ha recalcat que l’exigència va ser que quedés molt clar que el procediment havia estat el correcte. En aquest sentit, Bote ha volgut refermar la voluntat dels dos socis per treballar per Mataró i donar resposta als reptes de la ciutat.

D’altra banda, David Bote també ha parlat sobre la lluita contra les ocupacions il·legals d’habitatges que pateix la ciutat. Una problemàtica a la que també s’enfronten altres ciutats de l’àrea metropolitana i de la segona corona. Segons Bote, la falta d’eines legals per afrontar aquest fenomen pot portar als municipis a unir les seves forces per reclamar mesures que ajudin a acabar amb ell i poder fer així més pressió.

Pel que fa al futur i als anys que queden per davant, Bote considera que després d’aplicar plans d’ocupació i de polítiques socials per ajudar els que més ho necessiten, ara és moment de començar a aplicar projectes a llarg termini. Projectes estratègics que facin de Mataró una ciutat més amable, més oberta i es converteixi en una ciutat de futur.

L’alcalde també s’ha mostrat confiat en què es puguin desencallar els contenciosos que mantenen als jutjats el tema del Corte Inglés. Bote està convençut que Corte Inglés manté l’interès per la ciutat. El turisme i l’evolució positiva de visitants ha estat un altre dels temes que ha destacat Bote, això sí, cal un model turístic que faci la ciutat més atractiva pels visitants.

Poden recuperar l’entrevista de balanç de mig mandat amb l’alcalde de Mataró David Bote, a través del servei a la carta de MataróRàdio.cat i M1tv.cat.