Mataró Notícies

La Biblioteca Antoni Comas acull l'Audiència Pública

La Biblioteca Antoni Comas acull l'Audiència Pública

Sergi Ruiz

El govern de l’Ajuntament de Mataró exposa a l’Audiència Pública el Programa d’Actuació Municipal (PAM) i els pressupostos de 2017. A 2/4 de 8 del vespre, i en directe per Mataró Ràdio i m1tv, la biblioteca Antoni Comas acollirà un dels últims passos a realitzar abans d’aprovar definitivament el proper mes de febrer el PAM i els pressupostos. A més de fer públics els detalls dels dos documents, els regidors també atendran les preguntes i al•legacions que realitzin els ciutadans. Unes al•legacions que com explica el regidor de Participació Ciutadana, Quim Fernández, seran estudiades per incorporar-les als pressupostos o descartar-les en cas que no hi hagi recursos o entrin en conflicte amb alguna altra política.

El procés participatiu per a l’elaboració del PAM i Pressupostos 2017 va començar a mitjans d’octubre amb els consells territorials i sectorials, una jornada de participació oberta i una bústia ciutadana a través de les xarxes socials.

L’acte tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre a la biblioteca Antoni Comas. Hi intervindran el regidor de Participació Ciutadana, Quim Fernández, que explicarà el procés participatiu, el regidor de Serveis Centrals, Juan Carlos Jérez, que explicarà els números dels pressupostos, i l’alcalde, David Bote, que explicarà quines polítiques es volen impulsar.