Mataró Notícies

La CUP titlla d'innecessari i interessat" l'estudi de la Fundació Liceu sobre l'EMMM

La CUP titlla d'innecessari i interessat" l'estudi de la Fundació Liceu sobre l'EMMM

Eli Solsona

La CUP denuncia que el govern municipal hagi gastat 8.000 euros en un informe elaborat per la Fundació Conservatori del Liceu sobre la gestió i viabilitat de l’Escola Municipal de Música. Els independentistes consideren que és un estudi “innecessari i interessat” que ha suposat una “despesa irresponsable”, perquè, a parer de la CUP, aquest estudi l’hauria pogut fer la Diputació de Barcelona de “forma gratuïta”. El regidor de la CUP, Xavier Safont-Tria, tampoc no troba de rebut que es conclogui l’estudi amb una oferta del mateix Conservatori del Liceu per gestionar l’Escola Municipal de Música.

D’altra banda, els independentistes també han explicat que “encara esperen una nova proposta del govern” després que el consell de l’IME rebutgés aprovar el plec de clàusules per convocar el concurs per externalitzar la gestió de l’Escola de Música. La representant de la CUP al consell de l’IME, Juliana Bacardit, considera que “no es pot esperar més” perquè “tan els professors com els alumnes del centre han de saber què passarà el curs que ve”.

La CUP també ha negat que l’oposició vulgui posar pals a les rodes i que estigui instrumentalitzant aquesta qüestió per erosionar el govern, tal i com va manifestar l’alcalde, Joan Mora.