Mataró Notícies

La Unió de Botiguers rep menys diners de la Generalitat per promocionar 'Comerç Mataró Centre'

La Unió de Botiguers rep menys diners de la Generalitat per promocionar 'Comerç Mataró Centre'

Eli Solsona

La Unió de Botiguers rebrà un màxim de 50.000€ (25.000 de la Generalitat i 25.000 de l’ajuntament) per a finançar el 50% de les accions que facin o s’hagin fet durant el 2011 per impulsar i promocionar el centre comercial a cel obert “Comerç Mataró Centre”. La aportació de la Generalitat, però, s’ha vist rebaixada en més de la meitat respecte l’any passat, en què el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya va fer una aportació de 60.000€ a l’entitat mataronina. El director del consorci, Josep Maria Recasens, ha lamentat la retallada i ha dit que, ja que no poden donar més suport econòmic, volen donar el màxim de suport logístic i assessorament.

 

El conveni de col•laboració entre la Generalitat, l’IMPEM i la Unió de Botiguers té com a objectiu crear i consolidar sinergies comercials que responguin a les necessitats actuals dels consumidors, mitjançant la promoció de l’eix comercial “Comerç Mataró Centre”, l’afavoriment de l’associacionisme comercial i l’assessorament empresarial als comerciants associats, per tal de convertir el comerç del centre urbà en el motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn. Jordi Vallcorba, president de la Unió de Botiguers-Comerç Mataró Centre, ha volgut fer èmfasi en la necessitat de sumar esforços entre els comerciants.

 

El president de l’IMPEM, Miquel Rey, per la seva banda, ha explicat que l’aportació de l’ajuntament també s’ha hagut de rebaixar una mica per la crisi econòmica, però també ha mostrat la voluntat del consistori de col•laborar amb l’entitat en tot el que sigui possible.

 

Aquest conveni estarà vigent fins el 31 de desembre de 2011, i inclou totes les accions iniciades abans de la signatura que responguin al seu objectiu i es desenvolupin al llarg d’aquest any.