Mataró Notícies

L'eurodiputat Francesc Gambús visita la planta de tractament de la brossa

L'eurodiputat Francesc Gambús visita la planta de tractament de la brossa

Clara Sanchez

El diputat europeu Francesc Gambús, membre titular de la Comissió de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària del Parlament Europeu, ha visitat aquest dilluns la planta del Consorci per al tractament de residus sòlids urbans del Maresme. Una visita en què el parlamentari europeu ha aprofitat per debatre amb els gestors de la planta de Mataró  la reforma sobre abocadors i residus que s’està negociant entre el Parlament Europeu i el Consell de Ministres.

L’eurodiputat Francesc Gambús ha recordat que Mataró compta amb una planta pionera i ha recordat la importància del dia a dia dels ciutadans per treure’n el màxim profit. En aquest sentit ha afirmat que la selecció de residus és bàsica perquè una planta de gestió de residus pugui fer la seva feina de la manera més eficient possible.

Recordem que Gambús és l'únic eurodiputat català a les comissions de Medi Ambient i d'Indústria al Parlament Europeu i ha estat treballant en el paquet legislatiu sobre economia circular que inclou les directives de residus, abocadors, i d'altres.