Mataró Notícies

Mònica Lora: "El govern municipal no té prou lideratge per lluitar contra l’atur que pateix Mataró"

Mònica Lora: "El govern municipal no té prou lideratge per lluitar contra l’atur que pateix Mataró"

Cristina Salad

El govern municipal no té prou lideratge per lluitar contra l’atur que pateix Mataró. Ho ha dit Mònica Lora, regidora de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament durant l’entrevista de balanç de mig mandat que realitzem conjuntament Mataró Ràdio i M1tv. Per a Lora, aquest govern ha deixat escapar oportunitats i no ha estat capaç d’atraure empreses que s’instal·lin a Mataró i creïn llocs de treball que ajudin a reduir les “preocupants xifres de desocupació”. En aquest sentit, Lora acusa a  l’alcalde de Mataró d’estar en campanya i més preocupat de les eleccions municipals que es celebraran d’aquí a dos anys que dels problemes actuals de la ciutat. 

De tota manera i malgrat les crítiques, Lora considera que no tot el que ha fet el govern en aquests dos anys de mandat ha estat malament. Per la regidora de Plataforma per Catalunya, la unitat en grans temes de ciutat com l’Educació o la lluita contra els prostíbuls demostra la capacitat de deixar de banda les idees de partit pel bé conjunt de la ciutat.

Mònica Lora no ha estalviat crítiques cap els seus companys de consistori i ha assenyalat que el ple ha votat en contra de propostes de PxC per tal de no posicionar-se al seu costat.

Poden recupera l’entrevista completa a Mataróràdio.cat i a M1tv.cat. Demà tanquem el cicle d’entrevistes de mig mandat amb el regidor d’ICV-EUiA, Esteve Martínez.