Mataró Notícies

Marina Bravo (C's): "Volem que la Generalitat recuperi el tren directe entre el Maresme i l'Aeroport del Prat"

Marina Bravo (C's): "Volem que la Generalitat recuperi el tren directe entre el Maresme i l'Aeroport del Prat"

Anna Gual

La Diputada de Ciutadans Marina Bravo reclama des de Mataró la connexió directe amb tren entre la comarca del Maresme i l’Aeroport del Prat. Bravo va estar acompanyada de Carlos Carrizosa, portaveu del partit al Parlament i de regidors de diferents municipis de la comarca, per tal d’escenificar la reclamació que fa la formació. Als municipis afectats, Ciutadans ja ha presentat mocions per reclamar que la comarca pugui recuperar la línia directe de rodalies, una reclamació que ara el partit vol portar al parlament. Marina Bravo va explicar que aquesta connexió ajudaria a dinamitzar el territori, tant a nivell turístic com empresarial.

La connexió entre el Maresme, la costa sud de Barcelona i l’aeroport del Prat va quedar impedida per les obres de l’AVE i ara caldrien unes noves obres per poder recuperar-la. En aquest sentit Bravo va instar a la Generalitat a actuar i a definir quin tipus de rodalies vol, un servei del qual va adquirir part de les competències l’any 2010. En aquest sentit la diputada afirma que portaran al Parlament una proposta de resolució per demanar que la Generalitat defineixi el model de rodalies.

Bravo va acusar a la Generalitat d’inacció en la gestió de rodalies i en aquest sentit va remarcar la necessitat de negociar amb el Ministeri de Foment per poder portar a terme les obres necessàries que farien falta per recuperar la connexió entre la capital del Maresme i l’Aeroport.