Mataró Notícies

Martínez nega categòricament haver agredit el conserge de Serveis Territorials que l'ha denunciat

Martínez nega categòricament haver agredit el conserge de Serveis Territorials que l'ha denunciat

Elisabet Solsona

Judici ràpid aquest matí als Jutjats de Mataró contra el regidor d’ICV-EUiA, Esteve Martínez, denunciat per agressió per un treballador de Serveis Territorials. Presumptament, els fets haurien passat el 16 de febrer, quan membres de l’AFA de l’Escola Mar Nova de Premià de Mar i diversos activistes van ocupar la seu d’aquest organisme per reclamar el no tancament de l’escola. Esteve Martínez va ser una de les persones que van manifestar-se, i el conserge de l’edifici l’ha denunciat per una presumpta agressió. Abans d’entrar al judici, el portaveu ecosocialista ha negat categòricament haver agredit a ningú i ha explicat que hi ha un vídeo que així ho demostra.

Martínez ha rebut un ampli suport a les portes dels jutjats. L’han volgut acompanyar companys de formació com el secretari nacional d’ICV, David Cid i el coordinador local, Miquel Canal; i també representants sindicals i regidors d’altres partits com la portaveu de VoleMataró, Montse Morón, i la regidora de la CUP, Carme Polvillo. David Cid explica que l’únic que va fer Esteve Martínez va ser participar en una manifestació pacífica.

ICV també ha volgut celebrar que, gràcies a la mobilització ciutadana, el Departament d’Ensenyament hagi fet marxa enrere en la seva decisió de tancar l’escola i s’hagi compromès a mantenir-la oberta.