Mataró Notícies

Mataró condemna els atemptats de Barcelona i Cambrils

Mataró condemna els atemptats de Barcelona i Cambrils

Betty Doñate

Mataró condemna els atemptats de Barcelona i Cambrils i reconeix la tasca de cossos policials i d'emergències. Tots els grups municipals han aprovat de manera unànime una declaració institucional a la Junta de Portaveus d’aquest dilluns. La declaració, que s'ha de ratificar al Ple de setembre, rebutja enèrgicament els atacs, trasllada el condol a familiars i amics de les víctimes i agraeix la feina feta pels cossos de policia i emergències. A més, el text aprovat per tots els grups reclama que s’inclogui als Mossos d’Esquadra, de forma immediata, en les reunions de la Interpol sobre la lluita antiterrorista. 

En aquesta mateixa declaració, feta pública aquest dimarts en la comissió informativa prèvia al Ple, es ratifica la voluntat dels govern locals de seguir treballant per la cohesió social de tots els municipis per assolir la convivència i inclusió de la societat.

Arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils, precisament, s’ha convocat una Junta de Seguretat Local el proper 13 de setembre, on s’analitzarà la situació actual de Mataró i on es posarà sobre la taula si cal adoptar o no més mesures de seguretat ciutadana.