Mataró Notícies

Miquel Rey, nou president d’Aigües de Mataró

Miquel Rey, nou president d’Aigües de Mataró

Eli Solsona

La junta general d’Aigües de Mataró ha nomenat el regidor de promoció econòmica, Miquel Rey, com a nou president de la companyia en substitució de Xavier de Dòria, que ha estat destituït després que es detectés que havia comès irregularitats en el subministrament d’aigua a casa seva.

El nomenament de Rey s’ha aprovat amb el vot de qualitat del president de la Junta General (càrrec que ocupa l’alcalde, Joan Mora) perquè la proposta només ha comptat amb el suport de CiU, ICV-EUiA i CUP. El PP s’ha abstingut i, el PSC i PxC han votat en contra. Els socialistes no han donat suport al nomenament de Rey perquè consideren que “han passat massa coses que no ens han agradat” i perquè “no n’havíem parlat abans”, segons ha apuntat Joan Antoni Baron. PxC també ha votat negativament. La portaveu, Mònica Lora, considera que “cal més transparència”.
El nomenament de Miquel Rey com a nou president s’ha votat després que la Junta General aprovés per unanimitat destituir Xavier de Dòria. També se l’ha cessat com a representant del PP al Consell d’Administració de la companyia i s’ha nomenat un substitut.